maandag 27 mei 2013

Hoe krijg je extra levens in Candy Crush?

Hoe krijg je extra levens in Candy Crush?

Hoe krijg je extra levens in Candy Crush?
Hoe krijg je extra levens in Candy Crush?
Candy Crush is best verslavend, maar na 5x spelen moet je even pauzeren. Vinden ze bij Candy Crush Sega. Aan de andere kant zijn wij soms in de mood om gewoon wat langer door te spelen. En hebben we geen zin om 30 minuten te wachten tot we weer één keer mogen spelen. Gelukkig zijn er wel een paar manieren om aan extra levens te komen. Zonder dat we daarvoor moeten betalen; gratis dus!

Hoe kom je aan extra levens?
-Als je op je telefoon speelt kun je op Play drukken om te zien hoe de snoepjes liggen. Als ze erg fout liggen, kun je teruggaan voordat je start. Dat zorgt ervoor dat je een nieuwe start kunt maken en waarbij de snoepjes hopelijk beter liggen. Voordeel is dat je in elk geval geen leven kwijt bent. Dit werkt NIET bij tijdslevels waarbij je bijvoorbeeld 60, 90 of 120 seconden krijgt om een level uit te spelen.
-Als je op je telefoon speelt is er nog een andere manier om via je telefoon extra gratis levens te krijgen. Dat is door de tijd van je mobiel aan te passen. Zet je de tijd een uur vooruit dan krijg je het aantal levens erbij dat je eigenlijk pas over een uur had moeten krijgen.

Als je nog een andere suggestie hebt? Graag een reactie hieronder. Dat wordt door de andere lezers van deze blog zeker gewaardeerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...