maandag 3 juni 2013

Candy Crush tips level 65

Candy Crush tips en strategieën voor level 65

Candy Crush tips level 65
Candy Crush tips level 65

Doel van Candy Crush level 65
Laat alle gelatine ontploffen en haal 120.000 punten in 50 zetten om dit level te halen.

Sterren
1 ster: 120.000 punten
2 sterren: 220.000 punten
3 sterren: 310.000 punten

Candy Crush tips level 65
Candy Crush tips level 65
Omschrijving van Candy Crush level 65
In dit level moet je alle gelatine laten ontploffen. Dat wordt extra moeilijk gemaakt door de chocolade die soms heel snel uitbreid. Er zijn verhalen van mensen die zijn gestopt met Candy Crush vanwege de moeilijkheid van dit level. Soms hebben mensen weken- of maandenlang geprobeerd dit level te halen zonder succes. Mij kostte het 'maar' twee weken om Candy Crush level 65 te halen.

Strategieën van Candy Crush level 65
Een goede strategie is om te beginnen met rijtjes van drie die je in de onderste helft van het scherm maakt. Hiermee moet je snel veel ontploffingen krijgen met als doel alle chocolade snel weg te werken. Als dat lukt terwijl je nog 30 zetten over hebt, lig je op schema. Vervolgens probeer je speciale snoepjes te maken en te combineren. Het liefst op de even rijen en kolommen omdat daar de 'inhammen' zijn met gelatine.

Level 65 is bij veel spelers zeer bekend. Dat komt omdat level 65 een van de meest lastige levels van Candy Crush was. Op een gegeven moment was 40% van de mensen die stopte met spelen vastgelopen bij level 65. Daarom heeft King dit level inmiddels iets makkelijker gemaakt, maar level 65 blijft een lastig level.

Niveau van level 65: Zeer lastig.

Andere levels in episode Muntige mient zijn: Episode Muntige mient levels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...