woensdag 4 december 2013

Visjes in Candy Crush | Wat doen de visjes in Candy Crush?

Visjes in Candy Crush | Wat doen de visjes in Candy Crush?

Visjes in Candy Crush
Visjes in Candy Crush
Je ziet ze vaak voorbij zwemmen, de kleine gekleurde visjes in Candy Crush. Maar wat doen die visjes in Candy Crush? De visjes zijn boosters die je kunt kopen, verdienen of gewoon kunt krijgen. Soms krijg je ze als je een level hebt afgerond. Dan verschijnen er een hoop visjes in het scherm die vervolgens over de snoepjes heen zwemmen. De visjes leveren veel punten op.

Visjes in Candy Crush
Visjes in Candy Crush
Visjes na een afgerond level
Voor elke zet die nog overgebleven is, krijg je drie visjes. Die zwemmen over het speelveld en eten op willekeurige plekken gekleurde snoepjes. Als je kleur van het visje hetzelfde is als de kleur van het snoepje, dan krijg je 1020 punten. Anders niks.

Visjes combineren met andere snoepjes
Je kunt ook visjes hebben tijdens het spelen. Dan kun je een visje combineren met snoepjes van dezelfde kleur. Een visje wordt dan ineens drie visjes die gaan zwemmen en ook weer op willekeurige plekken gekleurde snoepjes eten.

Daarnaast kun je een visje combineren met een gestreept snoepje. Dan gaan er ineens in plaats van drie visjes, drie gestreepte snoepjes zwemmen. Dat geeft bijzondere resultaten. Hetzelfde werkt ook met een verpakt snoepje, dan gaan er drie verpakte snoepjes zwemmen.

Je kunt een visje ook combineren met een kleurenbom. Dan verschijnen er drie zwemmende kleurenbommen die van snoepjes weer visjes maken. De visjes worden direct geactiveerd. Heel bijzonder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...