dinsdag 23 december 2014

Level 400 | Candy Crush tips level 400

Candy Crush tips en strategieën voor level 400

Candy Crush tips level 400 | Haar verwarde rockster
Candy Crush tips level 400 | Haar verwarde rockster
Doel van Candy Crush level 400
Gefeliciteerd met het bereiken van alweer het 400ste level van Candy Crush! Dit is echt een mijlpaal. De meeste spelers zijn al afgehaakt en veel andere spelers blijven maar hangen op lastige levels. Dat je al bij level 400 bent bewijst dat je echt een topspeler bent, iemand die tactisch maar misschien ook wel geduldig is!

Level 400 is een bestellingen level waarbij je een grote bestelling moet halen en 20.000 punten moet scoren binnen 45 zetten.

Sterren voor level 400
1 ster: 20.000 punten
2 sterren: 300.000 punten
3 sterren: 400.000 punten

Omschrijving van Candy Crush level 400
Het enige wat je moet in de 45 zetten die je krijgt is 20 kleurenbommen raken. Omdat er al 14 staan, hoef je er nog maar 6 zelf te maken.

Strategieën van Candy Crush level 400
Probeer de drie chocoladestukjes weg te spelen en de coating van de snoepjes weg te krijgen. Als je twee kleurenbommen combineert wordt het hele speelveld weggevaagd. Daarna nog snel 6 kleurenbommen maken en je mag zo naar level 401.

Niveau van level 400: Gemiddeld.

Andere levels in de episode Haar verwarde rockster zijn: Episode haar verwarde rockster levels

25 opmerkingen:

 1. Sorry dit is helemaal niet te doen. Normaal krijg je wel eens een gekleurde bal. Maar nu je zo nodig hebt. Vergeet het maar. Dit level heeft mij nu al 100 levens gekost als het niet meer is. 20 ballen van de 40 zetten kansloos dus. Kijk een spel is leuk maar zo wint candy crush altijd en krij je absoluut geen kans meer. Ik stop ermee jammer dan. Bah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joepie je hebt level 400 gehaald, dan moet je NU STOPPEN, wordt steeds irritanter. Zit op level 434, echt niet te doen. BORING

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd ? Met deze mijlpaal kom je niet verder, ik zit op 438 en de levels zijn niet te doen. Dit spel irriteert me mateloos en daarom stop ik, zoals vele anderen. Voor mij geen king spelletjes meer. Allemaal zelfde laken en pak, klaar ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd als je level 452 haalt, mij lukt het niet, het spel gaat mij irriteren, vind er geen bal meer aan. Van dagelijks spelen zit ik nu op een keer per week, haak al voortijdig af als ik zie dat ik het toch niet haal, speel het nu nog een keer per maand en straks helemaal niet meer. Wat een vermoeiend en slaapverwekkend spel, gaap, gaap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat wil naar de beurs? Wacht maar tot je bij level 469 bent, totaal niet Door te komen. Wat een kut spel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja wat zegt het spel; opgeven! Nou bij deze, level 469 is niet te doen. Ik ben, net als vele anderen klaar met dit spel. En ik speel het niet eens vaak, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik zit al ik weet niet hoe lang op level 470, steeds minder leuk om te spelen. In het begin speel je het een paar keer per dag, zit je bij level 470, nou dan speel je het twee drie keer per maand en uiteindelijk helemaal niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ik zit al ik weet niet hoelang vast op level 492. Op andere level, worden ineens aangeduid met moeilijk level kom je Door. Level 492 wordt niet aangeduid als moeilijk level maar is niet Door te komen. Ben zo klaar met dit spel, wat een waardeloos spel, ben er zo klaar mee. Voor mij is het finish. Ik heb tenslotte niet voor niets alle king spellen eraf geflikkerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet nu hoe iedereen zich voelt, ook ik ben klaar met dit spel. Je moet echt naar de hack site gaan om dit te halen, maar dat is geen fair play. Dus, ik stop ermee,, hier heb ik geen energie meer voor en leuk is het al helemaal niet meer, so bey bey

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou ik zit op level 515, niet te doen en constant je lastig vallen met hun andere spelletjes, nou daar heb ik al helemaal geen zin in. Wat een shit spel, gewoon stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou ik zit vast op level 534, wat een k.level ben er eerlijk gezegd wel klaar mee. Daarom alleen al speel ik geen king spellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo! Ik zit ook vast op level 534, ben nu echt wel klaar met dit spel. Alleen mijn goudstaven opmaken die ik heb gewonnen en dan, goddank finish met candy crush

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Maak je borst maar nat, zit ook vast op level 534, bommen aan de lopende band en gaan af na keer, en zoooo klaar met dit spel mooi I ben tot 534 gekomen, klaar bey bey.. ik haak af iedereen geluk met dit irritante en boring spel

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ook ik kan dit spel niet meer spelen, dus ook ik haak af na level 534, ik wens iedereen succes die doorgaat met dit fuck in game. Succes, maar, stop ermee nu je nog kan, het wordt erger en ergernis.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja ja, tot dit level heb je aardig wat Hulp. Kom je over de 500 wordt het steeds slechter. Vertaling is absurd. Je schiet er niks mee op. En.... Volgens mij ben ik nog de enige die op level 545 zit, de rest is afgehaakt, rara.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Level 452 is gewoon niet te doen en is ook niet leuk meer. Nog even en ik gooi het spel gewoon van mijn tablet.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. de truc is juist om niet twee bommen te combineren maar ze afzonderlijk te gebruiken waardoor je meer kans hebt om er nog een te maken. het kostte mij 4 levens en gehaald met 3 sterren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een vreselijk rot level met al die bommen is niet te doen zit op 434

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hier t zelfde verhaal. 400 niet door te komen.
  Twee weken geleden plotseling alle gespaarde boosters weg.
  Ik stop.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. 470 !!! Niet te doen ! Mijn ganse vakantie aan verprutst ! Heb het intussen wel gehad !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben nu bij 534, inderdaad een lastig level 😉 maar ik heb geduld en je moet gewoon geluk hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dit bedoel ik...net level 534 gehaald 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 23. 400 heb ik net gehaald, in 1 keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit level is te doen. In 5 keer gehaald. Niet al de kleurbommen wegspelen maar telkens 1 kleurbom gebruiken om 1 kleur te laten verdwijnen, zodat nieuwe kleuren tevoorschijn komen en meer kans om een combinatie te maken om een kleurbom te ontwikkelen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...